In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Euro besteed aan relatiegeschenken meer waard

 

​In de week van het geld leert de schooljeugd verstandig met geld om te gaan. Goed voor de zaken- en vrijetijdswereld van de straks. In die van nu grijpen verstandige bedrijven, instellingen en verenigingen de gelegenheid aan om de budgetten voor communicatie nog eens kritisch tegen het licht te houden. 

Wat biedt voor effectieve contacten met doelgroep het beste rendement? Voor het antwoord is geen enkele speciale week nodig. Relatiegeschenken (bijvoorbeeld vrolijk bedrukte spaarvarkens) scoren al sinds jaar en dag vele malen hoger dan welk medium dan ook. De impact en herinneringswaarde overtreft zelfs die van tv-commercials en advertenties in print of elektronische media, tegen een fractie van de kosten.

Spaarzaamheid 

Lean en mean staat al vijftig jaar bij Van Helden Relatiegeschenken hoog in het vaandel geschreven. Opdrachtgevers betalen nooit een cent te veel. Gratis advies, offerte op maat, laagste prijsgarantie, gratis drukproef vooraf, gratis opdruk in één kleur en betaling achteraf zijn de standaard. Zo houden ze flink wat geld over om direct in hun (bedrukte) portemonnee te kunnen stoppen!

 

Terug naar boven