In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Evenement & Beurs relatiegeschenken

Neemt u uw relaties of werknemers wel eens mee naar een beurs, evenement of sportevenement? Wellicht is het leuk om de volgende keer iedereen een leuke gadget mee te nemen om het uitje nog meer waarde te geven en om een band te creëeren. Van Helden heeft een groot assortiment relatiegeschenken die u kunt gebruiken tijdens evenementen of beurzen.

Wat staat er op de planning
In de komende periode stroomt Nederland over van de evenementen en sportevenementen. U kunt bijvoorbeeld denken aan Koninginnedag, Bevrijdingsdag, de start van de Tour de France in Rotterdam, de start van de Giro d’Italia in Amsterdam en niet te vergeten het WK Voetbal in Zuid-Afrika.

Kijk op de website Evenementen.nl voor alle evenementen.

Drie ritten van de Giro d’Italia zullen door Nederland gaan. Ze starten in Amsterdam, de tweede rit in Utrecht en de derde rit zal starten vanuit Middelburg. Vandaaruit gaat de wielerkaravaan verder naar Italië. De Tour de France zal op de eerste dag al meteen Nederland verlaten en eindigen de eerste etappe in Brussel.

Evenement en Beurs relatiegeschenken
Wanneer u met uw personeel of relaties naar de Tour of de Giro gaat kijken, wilt u natuurlijk wel dat ze alles goed kunnen zien. Zeker wanneer u wat achteraan staat kunt u met een bedrukte verrekijker het plezier vergroten. Ook gepaste relatiegeschenken om te bedrukken voor tijdens een evenement zijn een paraplu, petten, zonnebrillen, regenjas, vlaggen, snoepgoed, t-shirts en polo’s.

Terug naar boven