In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Examencadeaus voor leerlingen van het voortgezet onderwijs

Het is een grote dag voor de leerlingen van het voortgezet onderwijs. Zij beginnen vandaag aan hun eindexamen. Vandaag trapt het VMBO af met natuur- en scheikunde, havo start met economie en vwo start met het examen Nederlands. De leerlingen van het voortgezet onderwijs krijgen nu de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Eind deze maand wordt het laatste examen afgenomen en wachten de leerlingen vol spanning af of zij hun diploma in ontvangst kunnen nemen. Verras de leerlingen met een uniek examen cadeau, waardoor zij hun tijd op school nooit zullen vergeten.

Altijd in beeld met praktische cadeaus

Een luxe pennenset doet het altijd goed als examencadeau. Dit is een luxe geschenk die uw leerlingen zeker zullen waarderen. Maar denk ook eens aan het schenken van een praktisch en multimediaal cadeau welke zij altijd bij zich hebben en iedere dag zullen gebruiken. Bijvoorbeeld een schrijfmap Smart of een powerbank voor het opladen van tablet en smartphone. Verder is het ook leuk om uw leerlingen een zomers geschenk te geven voor in hun vakantie, zoals een solar charger, een reistas of een dopper drinkfles.

Bedankje voor een onvergetelijke tijd

Iedere leerling heeft herinneringen aan de middelbare school die zij nooit zullen vergeten. Als zij het relatiegeschenk met schoollogo zien zullen zij herinnerd worden aan deze leuke, leerzame tijd. Dit heeft een positieve invloed op uw naam en relatie. Schenk uw leerlingen daarom een leuk examengeschenk welke zij jaren zullen bewaren, zoals een fotolijst of een mok.

Laat u inspireren door het uitgebreide assortiment of neem contact met ons op en laat u adviseren door onze medewerkers.

Terug naar boven