In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Gadgets bedrukken of premiums bedrukken - Wat is het verschil?

Leuk zo´n bobbel in een envelop of als weggevertje op de beurs maar is het nou een premium of een gadget? Graag leggen we het verschil uit en geven we enkele voorbeelden.

Wat zijn premiums?
Dit zijn goedkope promotieproducten. Premiums zijn uitermate geschikt als origineel promotieartikel op beurzen en congressen. Een van de meest verkochte premium is bijvoorbeeld de sleutelhanger, maar ook de flessenopener en bedrukte snoepjes zijn erg populaire premiums. Veel van deze promotieproducten zijn te bestellen in verschillende vormen en te bedrukken met uw bedrijfslogo of commerciële boodschap.

Wat zijn gadgets?
Gadgets zijn hebbedingen waarbij het amusementsgehalte groter is dan de functionaliteit. Het gaat meestal om kleine elektronische promotieartikelen die als goedkope relatiegeschenken kunnen dienen. 

Herkomst woord
Het woord gadget is waarschijnlijk afkomstig van het Franse woord "gadjet" dat gebruikt werd door zeelui om een klein mechanisch voorwerp aan te duiden.

Gadgets zijn trendgevoelig. Door snelle technologische ontwikkelingen hebben veel gadgets ook een korte levenscyclus. Toch zijn er enkele uitzonderlingen zoals de usb sticks die tijdloos zijn en telkens aangepast worden aan moderne behoeften. Veel producten worden samengevoegd met bijvoorbeeld de usb stick zoals bv. een computermuis met usb aansluiting, markeerstiften met usb-stick en zelfs usb sticks met een ventilator voor op warme zomerse dagen.

Veel tijdsgebonden gadgets, waaronder ook de Virtual Reality brillen, zijn terug te vinden in onze gedrukte brochures die over het hele jaar verspreid worden.  Het totale overzicht vindt u op de speciale digibrochures pagina waar u alle brochures heerlijk op uw gemak kunt doorbladeren. U vindt daar o.a. herfst gadgets, wintergadgets, lente gadgets en zomer gadgets. Maar ook thematische gadgets zoals kerst gadgets, valentijn gadgets, stress gadgets en gadgets op het gebied van veiligheid. De goedkope gadgets vindt u op de opruimingspagina.

Terug naar boven