In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Geefmoment gezocht? Neem de landelijke burendag op 25 september

Binnenkort is het weer landelijke Burendag. Een dag waarop je gezellig samen komt voor een kopje koffie en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. U als bedrijf kunt hier natuurlijk aan meedoen.

Wat is Burendag?
Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 25 september. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Is uw bedrijf ook een goede buur?
Wat kunt u als bedrijf aan Burendag doen? Schenk uw relaties speciaal voor Burendag (of een andere gelegenheid) een koffie gerelateerd relatiegeschenk zoals een koffiemok, kop en schotel of een take away mok of thermoskan voor onderweg. Ook kunt u eraan denken om koffiemokken aan te schaffen met uw eigen huisstijl erop. Dit heeft een professionele uitstraling bij ontvangst van gasten, klanten of relaties op kantoor of op beurzen. U kunt natuurlijk ook een buurtbarbecue organiseren en zo nieuwe contacten leggen!

Burendag nationale feestdag
Op initiatief van Douwe Egberts vierden we in 2006 voor het eerst Burendag in Nederland. Douwe Egberts wil met Burendag bijdragen aan beter contact tussen buren. Inmiddels is deze dag uitgegroeid tot een landelijk fenomeen dat in het teken staat van het vieren en bevorderen van contact tussen buren. In 2009 deden al 640.000 buren hieraan mee!

In 2008 ontstond de samenwerking tussen Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en bevordert de samenhang tussen groepen mensen. Met Burendag willen beide organisaties mensen dichter bij elkaar brengen.
Terug naar boven