In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkope relatiegeschenken die wel bruikbaar zijn: 5 ideeën

Als werkgever heeft u het niet altijd even makkelijk. Relaties verwachten op z’n tijd een presentje of bevestiging van hun goede inzet voor de zaak als werknemer of partner. Een relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn, zolang het maar nut heeft. In dit artikel geven we enkele tips voor leuke relatiegeschenken die niet veel geld hoeven te kosten en toch heel handig zijn om te gebruiken.

1. Smartgadgets

Helemaal van deze tijd en super praktisch. Iedereen houdt zich tegenwoordig bezig met zijn smartphone, laptop of tablet – thuis, op kantoor en onderweg. Smartgadgets zijn dan ook een buitengewoon slim relatiegeschenk. 

Denk bijvoorbeeld in de categorie telefoonaccessoires aan een speciaal telefoonhoesje. Niet alleen praktisch ter bescherming en versiering van de telefoon, maar ook nog eens functioneel om bijvoorbeeld een pasje of visitekaartje in te bewaren. Ook ideaal is de powerbank om elk device onderweg mee op te kunnen laden.

2. Sportartikelen

In een tijd waar men steeds bewuster wordt van het lichaam en waarin gezonde voeding en beweging steeds meer prioriteit krijgen, is een stappenteller een mooi geschenk om te geven. 

Dit kleine apparaatje bevestigt u met een clip aan uw broek of broekriem. Elke stap die u zet, wordt gemeten door het apparaat. Via het schermpje kunt u zien hoeveel stappen u per dag hebt gezet. Ook dans- en springbewegingen worden meegeteld door deze stappenteller

 3. Aansteker/flesopener

 Ideaal voor bedrijven met een wekelijkse vrijdagmiddagborrel is deze combinatie van een aansteker en flesopener. Vanwege de dubbele functie en het handige formaat is dit een ontzettend handig cadeau dat iedere vrijdagmiddag weer goed van pas komt.

 

 

4. Usb-sleutelhanger 

Dit relatiegeschenk is handig in gebruik, gemakkelijk om mee te nemen en komt vrijwel altijd van pas in kantooromgevingen. Omdat usb-sticks klein zijn, raken ze snel zoek in een bureaulade of onder een stapel papier. Een usb-sleutelhanger hangt u gewoon aan uw sleutelbos, zodat u direct weet waar u moet zoeken als u hem nodig heeft. Natuurlijk kunt u de usb-stick ook laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. 

5. Speelkaarten

Dit is misschien wel een van de meest gezellige relatiegeschenken – mits iedereen goed tegen zijn verlies kan natuurlijk. Ook speelkaarten zijn leuk om cadeau te doen aan uw relaties voor vele gezellige vrijdagmiddagen met collega's. Tot slot kunnen uw relaties het geschenk natuurlijk ook gewoon mee naar huis nemen voor een leuke avond met vrienden of familie.

Conclusie: een goed, leuk en nuttig relatiegeschenk hoeft dus echt niet veel geld te kosten. 

Heeft u nog vragen over een van onze relatiegeschenken of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kunt u ons altijd even bellen op 0344 - 640 200
 of ons een bericht sturen vanaf de contactpagina. Wij helpen u graag verder

Terug naar boven