0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Jubileum cadeaus en luxe relatiegeschenken bedrukken

Alle bedrijven en verenigingen hebben er mee te maken, jubilea. Het vieren of herdenken van een gebeurtenis die een aantal jaren geleden heeft plaatsgevonden. Wanneer er een persoon al jaren werkzaam is binnen het bedrijf of lid is van een vereniging krijgt deze persoon meestal een luxe 'jubileum cadeau' aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een luxe balpen, luxe vulpen of luxe pennenset gegraveerd met een persoonlijke (bedank)tekst.

Bedrijven en verenigingen vieren niet alleen het jubileum van een medewerker of lid, maar ook van de organisatie zelf. Het kan zo zijn dat het bedrijf, de vereniging, school of stichting al tientallen of zelfs honderden jaren bestaat. Wanneer een organisatie al jaren bestaat wordt dit groots gevierd en bij een ‘verjaardag’ horen ook cadeaus.

Bij Van Helden vindt u in de webshop verschillende mogelijkheden voor jubileum cadeaus. U kunt denken aan goedkope relatiegeschenkenluxe relatiegeschenken maar ook aan bedankjes of populaire relatiegeschenken.

Jubileum cadeau rubrieken
Neem ook eens een kijkje in onderstaande rubrieken. Hier vindt u luxe relatiegeschenken die uitermate geschikt zijn als 'jubileum cadeau' voor uw werknemers of leden.

Terug naar boven