In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Kaarsen bedrukken; straalt warmte uit tijdens aanhoudend koud winterweer

De feestdagen zijn weer achter de rug maar de lente is nog niet inzicht. Koning Winter laat van zich horen en trakteert Nederland op flinke sneeuwbuien en veel vervelende verkeerssituaties. Mensen wordt dan aangeraden thuis te blijven. Om het dan 's avonds lekker gezellig te maken worden vooral de kaarsjes aangestoken. De kaars is daarom een geschikt relatiegeschenk in deze dagen omdat het warmte en licht uitstraalt, iets waar het in deze koude en donkere dagen aan ontbreekt.

Gezellig kaarsen!
Kaarsen zijn zeer geschikte artikelen als relatiegeschenk. Een kaars is, zeker in de winter periode, een symbool van licht en warmte. Straal met uw bedrijf warmte uit en geef uw relaties en werknemers een sfeervol geschenk in deze donkere maar gezellige tijd.

Doosjes lucifers bedrukken? 
Om de kaarsen aan te steken laat u doosjes lucifers bedrukken die u erbij geeft. Maar ook een leuk en toepasselijk geschenk om erbij te geven is de milieuvriendelijke knijpkat die zichzelf oplaadt bij uw knijpbeweging. Soorten kaarsen
Er zijn veel verschillende kaarsen. Bij Van Helden kunt u waxinelichtjes in een heerlijke geurset en geurkaarsen bedrukken. U kunt ook denken aan bv. een kaarsendover, kandelaar of een heerlijke geurset met onder andere wierookstokjes, waxinelichtjes en brandbare olie.

Wat is een kaars?
Een kaars is een lichtbron. Het is meestal een cilindrische staaf van een bij kamertemperatuur vaste, vetachtige stof als bijenwas of stearine met door het midden een katoenen koord: de pit. Als men deze pit aansteekt smelt het vet bij de pit en wordt het door de capillaire werking in het koord gezogen. In de hogere delen van de pit wordt dit vet door verdamping en ontleding gasvormig en verbrandt onder het uitstralen van warmte en licht.
Terug naar boven