In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Koningsdag relatiegeschenken actie

 

Koningsdag 2015

 

Koningsdag 2015

Koningsdag moet goedkoper en creatiever meldt Sylvia Hörmann van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. "We hebben de handen ineen moeten slaan. Het moet allemaal economischer," vervolgt zij haar pleidooi. Een ontwikkeling die Van Helden Relatiegeschenken al ruim van tevoren zag aankomen. 

Het pakket Koningsdag relatiegeschenken is dit jaar creatiever van samenstelling en voordeliger dan ooit. Met bodemprijzen tussen €0,09 (ballonnen) en €1,69 (zonnebrillen) per stuk kleurt Dordrecht evenals de rest van Nederland op donderdag 27 april nog net zo oranje als voor de bezuinigingen. De prijzen zijn bij Van Helden Relatiegeschenken inclusief opdruk van één kleur op één positie. Door de Koningsdag relatiegeschenken te bedrukken met uw logo en/of tekst, zal uw doelgroep uw reclameboodschap geheid opmerken.

Het verbinden mensen en organisaties met relatiegeschenken

De handen ineenslaan is de onderneming ook de rest van het jaar meer dan toevertrouwd. Al meer dan vijftig jaar verbindt Van Helden Relatiegeschenken mensen en organisaties tastbaar beter met het medium relatiegeschenken. De herinneringswaarde en impact van een relatiegeschenk overtreft die van alle andere media tegen een fractie van de kosten. Goedkoper en creatiever zit de onderneming in de genen. Bekijk direct het grote assortiment aan Koningsdag relatiegeschenken op Vanhelden.nl/koningsdag

Koningsdag actie

Bestel tot en met 15 april 2015 relatiegeschenken bedrukt met uw logo en/of tekst en ontvang gratis 35 opblaasbare hamers (o.v.v. actiecode Koning1) of 35 opblaasbare handen (o.v.v. actiecode Koning2) bij uw order. Zo heeft u gratis leuke Koningsdag cadeaus voor bijvoorbeeld uw werknemers, voor vrijwillgers of voor een hele schoolklas.

Koningsdag actie

 
Terug naar boven