In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Lemon & Soda promotiekleding: t-shirt bedrukken en polo's bedrukken

Lemon en Soda is een merk met een uitgebreide collectie hippe promotiekleding. Het assortiment bestaat onder andere uit t-shirts, polo's, bodywarmers, jacks, blouses, overhemden en sweaters met leuke frisse kleuren. Populaire promotiekleding voor op de beurs of voor uw personeel, om extra mee op te vallen.

Dames en heren promotiekleding
Ook voor de combinatie heren en dames promotiekleding een goede keuze! Juist ook omdat veel types shirts, polo’s en jacks zowel voor dames als voor heren verkrijgbaar zijn heeft heel uw promotieteam of uw personeel dezelfde uitstraling en vormen ze een eenheid.

Lemon & Soda since 1988…....
Eind jaren tachtig is Lemon & Soda een echt Hollands merk opgericht. Van Helden heeft maar liefst bijna 50 artikelen van dit grote merk in het assortiment. Het is belangrijk dat u een keuze kunt maken uit een ruim assortiment. Lemon & Soda heeft kwaliteit, creativiteit, kleur, stijl en afwerking hoog in het vaandel staan. U zult met uw bedrijf alles uit de kast halen om u te onderscheiden. Merken bouwen; daar gaat het om. Lemon & Soda biedt de collectie die daarbij een uitstekende basis vormt.

Lemon & Soda promotiekleding kan bedrukt worden met uw reclametekst, bedrijfsnaam en/of logo voor optimale promotie tijdens het dragen door uw personeel of relaties.

Terug naar boven