In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Leuk geschenkje overtreft effect complimentje

De 13e Nationale Complimentendag is gisteren voor velen zo goed als onopgemerkt voorbij gegaan. Grotendeels doordat deze op zondag viel, maar ook door het feit dat uitsluitend mooie woorden vaak onvoldoende zijn om een onuitwisbare indruk neer te zetten. Wie familie, vrienden, kennissen of collega's persoonlijk wil bedanken of complimenteren doet dat het beste met een blijvende herinnering, blijkt uit onafhankelijk onderzoek. De impact en herinneringswaarde van een passend geschenkje met opdruk van logo, pay-off of leuke boodschap valt eenvoudigweg niet te evenaren. 

Supersnel in huis

Wie aan de mooie woorden van gisteren extra kracht wil bijzetten (of het is vergeten en alsnog op een professionele manier een blijk van waardering wil tonen), vindt hier voor elke doelgroep een keur aan leuke geschenkjes in elke prijsklasse. Met de HSL-service (Hele Snelle Levering) zijn ze ook nog eens bedrukt en wel supersnel in huis, gepersonaliseerde pennen zelfs binnen 48 uur! Dus royaal op tijd om nog effectvol mee te doen aan de Nationale Complimentendag.

 

Bekijk meer geefmomenten »

Terug naar boven