In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Levering merchandising aan popfestival Appelpop

Appelpop is uitgegroeid tot het grootste popfestival in zijn soort. Het GRATIS evenement vindt plaats in tenten op de Tielse Waalkade. Op 11 en 12 september 2009 wordt het voor de 18e keer georganiseerd.
Wat ooit begon als een extraatje tijdens het Fruitcorso in 1992 groeide uit tot een professioneel festival. De reacties van publiek en pers waren enthousiast en organisator Stichting Muziekstad Tiel (SMT) kon niets anders doen dan te beantwoorden aan de roep om herhaling.

Nationale en Internationale bekendheid
Inmiddels is Appelpop uitgegroeid tot een festival met nationale en zelfs internationale bekendheid. In 2001 bezochten naar schatting al meer dan 30.000 muziekliefhebbers het succesvolle festival. Volgens schattingen van de hulpdiensten bezochten in 2008 over twee dagen verspreid ongeveer 160.000 mensen het festival.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering: verspreid over drie podia staat de top van de Nederlandse muziekscene, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent.

Merchandising Appelpop door Van Helden geleverd
Tijdens Appelpop zijn er diverse leuke merchandising artikelen verkrijgbaar die door Van Helden Relatiegeschenken geleverd worden. Deze promotionele artikelen worden ter verkoop aangeboden en ter beschikking gesteld voor sponsoren, vrijwilligers en bezoekers van de VIP-tent. Hieronder een aantal artikelen:

flag pen als ultieme reclamedrager
Deze kunststof transparante balpen heeft een handige uittrekbare memo waarop het programma tijdens Appelpop op staat vermeld.

Terug naar boven