In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Lid van brancheorganisatie van promotionele producten (PPP)

Uiteraard is Van Helden Relatiegeschenken al jaren lid van de brancheorganisatie van promotionele producten, het PPP. Om dit kenbaar te maken is het keurmerk (logo van PPP) te vinden onder de homepage van Vanhelden.nl

Wat is PPP?
De branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het Platform Promotional Products (PPP). Binnen deze organisatie staan imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering, en belangenbehartiging centraal. PPP spitst zich toe op de behoeften en belangen van de bedrijven in de branche van promotionele producten. PPP is opgericht in het najaar van 2002.

Wat doet het PPP?
PPP is een krachtige organisatie die de individuele bedrijven in de promotionele producten sector verenigt. Het lidmaatschap functioneert als een keurmerk richting zakelijke afnemers en eindgebruikers. De opdrachtgever moet er vanuit kunnen gaan dat de importeur en distributeur, die lid zijn van het PPP, beschikken over alle noodzakelijke kennis en middelen voor advies en inkoop. Het feit dat men PPP-lid is, geeft aan dat men zijn vak serieus neemt en bereid is te investeren in een verdere professionalisering van zijn eigen bedrijf en van het totale vakgebied.

Waarom is het PPP nodig?
De branche heeft een waakhond nodig. Als het PPP zoveel bedrijven, werkgelegenheid en omzet vertegenwoordigt, vormt de branchevereniging een draagvlak en heeft de branche een stem die in Den Haag en Brussel wordt gehoord.

De basis van PPP is breed en wordt gevormd door alle partijen: importeurs, groothandelaren, producenten en tussenhandelaren.

Terug naar boven