In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Milieuvriendelijk drukwerk volgens FSC-keurmerk

Het gehele jaar door stuurt Van Helden diverse mailingen per post naar haar bestaande klanten en diverse prospects. In deze brochures worden de nieuwste relatiegeschenken, gadgets, premiums en promotieartikelen gepresenteerd. Deze worden overzichtelijk gerangschikt per thema (eco, veiligheid, stress, valentijn, kerstgeschenken etc.), per branche (onderwijs, autobranche, vastgoed etc.) en/of per rubriek (pennen bedrukken, promotietextiel, usb sticks bedrukken etc.).

Zo worden er o.a. de volgende brochures uitgegeven:

- Herfstcollectie                              
- Collectie 2010 (hoofdcatalogus)
- Agenda’s en Kalenders Collectie 
- Lentecollectie
- Zomercollectie                
- Opruimingskrant Zomer               
- Promotietextiel & Bedrijfskleding
- Wintercollectie
- Opruimingskrant Winter

Alle brochures die uitkomen vindt u op deze pagina waar u ze door kunt bladeren.

Hoofdcatalogus relatiegeschenken
Eind augustus / begin september wordt de hoofdcatalogus verstuurd met daarin een overzicht van het volledige assortiment relatiegeschenken voor het nieuwe jaar waarmee relaties versterkt kunnen worden.

Milieuvriendelijk drukwerk volgens keurmerk FSC
Van Helden hecht veel waarde aan het milieu en voldoet dan ook aan alle Europees regelgeving over het feit dat bepaalde stoffen niet meer in relatiegeschenken mogen zitten. Maar zo ondersteunt Van Helden ook de Forest Stewardship Council (FSC) waarmee de zekerheid gegeven wordt dat de grondstof voor het papier die gebruikt wordt voor al het drukwerk (brochures, catalogi, enveloppen, briefpapier etc.) afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Er wordt bewust een drukkerij uitgekozen die FSC-gecertificeerd is.
Terug naar boven