In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Mokken bedrukken: 4 creatieve ideeën

De mok is een veelgebruikt item dat men vooral op de werkvloer graag op zijn/haar bureau ziet staan. Veel mensen vinden het prettig om hun eigen mok te hebben, maar in een bedrijf waar meerdere mensen werken en alle mokken op elkaar lijken is dat een lastige opgave. Daarom besteden we in dit artikel aandacht aan een aantal creatieve ideeën voor het bedrukken van een persoonlijke mok. Ideale voorbeelden voor een gepersonaliseerd relatiegeschenk!

1. Gepersonaliseerde mok

Een simpele manier om aan iedereen duidelijk te maken dat u gebruik maakt van deze mok, is om uw naam erop te laten drukken. Kies een leuk lettertype, een letterkleur die past op de kleur van de mok en bedrukken maar!

Een andere manier om uw naam vast te leggen op de mok is met deze krijtverfmok. Hiermee schrijft u gemakkelijk met krijt uw naam op uw eigen mok. Voor collega’s is dit natuurlijk de perfecte mok om grappen mee uit te halen. Het krijt is er namelijk gemakkelijk vanaf te wassen en zo kan de tekst vervangen worden door bijvoorbeeld een nieuwe naam of spreuk.

2. Voor de creatieve koffiedrinkers

Deze mokken en drinkbekers zijn een mooi relatiegeschenk voor de creatievelingen onder ons. Met behulp van speciale verf en een schilderkwastje kunt u de tekening op de mok naar eigen invulling beschilderen. Natuurlijk leuk om kinderen mee bezig te houden, maar ook leuk als relatiegeschenk met een knipoog voor bijvoorbeeld grafisch ontwerpers of webdesigners.

3. De fotomok: drink uit uw mooiste herinnering

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw mok te bedrukken met een foto. Zo heeft u elk drinkmoment van de dag de mooiste herinnering bij de hand. Wat drinkt er nou lekkerder dan een mok met mooie herinneringen? Particulieren laten de fotomok vaak bedrukken met een vakantiefoto, foto van hun kind of huisdier. Maar ook onder bedrijven is de fotomok populair, bijvoorbeeld om de opening van een nieuw bedrijfspand of van een speciaal evenement nog even extra onder de aandacht te brengen onder relaties.

4. Leuke quotes

Een leuk idee voor mensen die dagelijks uit een mok drinken is een mok met een motiverende, grappige of filosofische quote. Dit maakt een mok persoonlijk, onderscheidend en herkenbaar tussen de andere mokken in het keukenkastje.

Een leuk en inspirerend voorbeeld is de #SocialCoffee-actie uit 2013, waar mokken werden bedrukt met aan social media gerelateerde uitspraken en slogans. Een passend relatiegeschenk voor bedrijven die in veel met online doen.

Bron: 3sixtyfive

Heeft u nog vragen over het laten bedrukken van mokken? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Terug naar boven