In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Natuurlijk worden u, uw relaties en uw medewerkers geen slaaprijders!

Woensdag 15 juni 2011 is de landelijke campagne 'Word geen slaaprijder' van start gegaan. Natuurlijk wilt ook u dat uw relaties, medewerkers en/of leden met de auto veilig op de (vakantie)bestemming aankomen. Het Ministerie van Infrastructuur en Millieu geeft in de campagne tips hoe u en uw relaties het beste wakker kunnen blijven tijdens de autoreis. Ook Van Helden helpt u graag aan nuttige en effectieve auto relatiegeschenken.

Diverse 'Auto relatiegeschenken' houden uw relaties en medewerkers wakker of zijn nuttig om onderweg een (actieve) pauze te houden! Hieronder enkele tips om weg te geven waarmee u uw relaties veilig de weg op kunt sturen. Tip! Leuk om weg te geven als 'Prettige vakantie geschenk':

1. Snoepjes
2. Waaier en gezichtsdouche
3. Reissets en opblaasbare nekkussen
4. Spelletjes spelen, tennissen of voetballen in de pauze
5. Thermoskannen en -bekers voor koffie
6. Reiswekker om weer op tijd wakker te worden na een pauze

Kijk ook eens op onze speciale 'auto relatiegeschenken'-pagina. Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven