In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw! De fles paraplu, een leuk en verrassend relatiegeschenk

Bent u op zoek naar originele relatiegeschenken!? Dan heeft Van Helden het relatiegeschenk voor u; de fles paraplu. Uw relaties, werknemers of leden verwachten misschien een fles wijn wanneer u ze dit relatiegeschenk aanbied maar u verrast ze als ze zien dat er een paraplu in zit!

De paraplu heeft 8 panelen, een klittenbandsluiting, gaat handmatig open en is aan de binnenzijde zilverkleurig. De buitenzijde van het doek heeft dezelfde kleur als de fles, behalve de witte fles. Deze paraplu is ook aan de buitenkant zilver. De overige kleuren zijn: zwart, rood, lichtblauw en limegroen. In de zwarte dop van de fles zit nog een nylon polskoord. Een leuk en aparte gadget!

U kunt de fles laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Bestel dit originele relatiegeschenk nu al vanaf € 3,39 per stuk inclusief bedrukking! Bekijk hier het volledig assortiment paraplu’s bij Van Helden.

Voor advies kunt u terecht bij het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven