In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw! Digitaal Geschenkenfeest; biedt maximale waardering + promotie

Wilt u niet alleen uw contactpersoon van uw relatie in het zonnetje zetten met een relatiegeschenk maar alle medewerkers van uw relatie? Dan is het digitaal geschenkenfeest echt iets voor u!

Het is een unieke actie
om uw relaties op een geheel andere manier uw waardering te tonen. Dit keer stuurt u niet alleen een presentje naar de directie of één contactpersoon, maar IEDEREEN bij uw relatie ontvangt uw waardering in de vorm van een leuk relatiegeschenk.

Als klap op de vuurpijl maken alle medewerkers kans op een Tom Tom navigatie One Benelux v5, door online (via uw eigen speciale website) een unieke code te registreren die bij ieder relatiegeschenk zit. Er is altijd iemand bij uw relatie die de Tom Tom wint, dus genoeg reden om mee te doen. Er is geen medewerker (bij uw relatie), die uw bedrijf na deze actie niet kent. Eindelijk een actie waarmee uw bedrijf ECHT opvalt!  Bestel snel hier 1 van de 13 geselecteerde relatiegeschenkenbundels en wij regelen de rest. In de bundel zit een x-aantal relatiegeschenken voor alle medewerkers van uw relatie + de Tom Tom die de winnaar ontvangt aan het eind van de actie.

Lees alles over het digitaal geschenkenfeest:

- de 7 redenen waarom uw bedrijf echt opvalt
- de 5 stappen hoe het werkt
- de 7 argumenten waarom u mee moet doen
Terug naar boven