In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw in het assortiment: de Radical pennen

Wij presenteren u met trots onze nieuwe Helden uit Zwitserland. De Radical pennen vliegen helemaal over om uw tastbaar bereik te bieden. De Radical pennen zijn stijlvol, hebben een slank design en staan voor elegantie en kwaliteit. Een mooie pen die zorgt voor een ijzersterk resultaat. Zeker als deze bedrukt wordt met uw logo en/of tekst.

Wat maakt de Radical pennen zo uniek?

De Radical pennen zijn ontworpen door de BMW Group en hebben een uniek en opvallend design. De pennen zijn verkrijgbaar in vele varianten. U kunt kiezen uit een matte houder, een glanzende houder, een transparante houder of een soft touch houder. Alle pennen zijn leverbaar met en zonder clip, in zwart- en blauwschrijvend. Alsof dat nog niet genoeg is om uit te kiezen, alle Radical pennen zijn in maar liefst 12 verschillende kleuren leverbaar.

Dankzij de ruime keuze vindt u altijd een pen die bij u past. De Radical pennen zijn ware Helden en zijn al verkrijgbaar vanaf € 0,15 p/st.

Terug naar boven