In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw in het assortiment: milieubewust schrijven met de Re-pen

MVO, milieubewust en milieuvriendelijk zijn woorden die je de laatste jaren veel hoort in het bedrijfsleven. De aarde vervuild en het klimaat veranderd en daar willen we met elkaar iets aan veranderen. Definitie van het woord milieubewust is: zich verantwoordelijk voelend voor de toestand van het milieu (en daar naar handelend). Wilt u ook uw steentje bijdragen? Bedenk dan een milieubewuste promoactie en gebruik daarbij milieuvriendelijke relatiegeschenken! De milieubewuste Re-pen
Nieuw in het Van Helden assortiment zijn de drie Re-pennen. U kunt kiezen uit de Re-pen Stick, Re-pen Push en de Re-pen Cap. Deze drie nieuwe pennen zijn zeer geschikt voor een milieubewuste campagne. De balpen is gemaakt van gerecycled materiaal wat komt van grote en kleine pakjes drinken. De pakjes worden verwerkt in een nieuw proces wat ervoor zorgt dat er een materiaal ontstaat waarmee o.a. balpennen gemaakt kunnen worden. De pennen zijn al te bestellen vanaf € 0,09 per stuk. Dit tarief is inclusief het bedrukken van de pennen!
Terug naar boven