Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Nieuw: Lippenbalsem Smooth met UV Filter!

De lippenbalsem Smooth is nieuw verkrijgbaar in de webshop van Van Helden. Deze lippenbalsem is verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, groen, oranje en rood en heeft een speciaal UV filter met een factor 15 bescherming. De lippen worden beschermd tegen de zon en tegen uitdroging, dus voorkomt vochtverlies. Deze nieuwe lippenbalsem is al verkrijgbaar vaanf € 0,39 per stuk inclusief bedrukking!

Wat is lippenbalsem?
Lippenbalsem is een harde zalf of was die meestal in de vorm van een lippenstift, of in een klein doosje wordt verkocht. De lippenbalsem wordt onder andere verkocht bij een drogisterij, maar ook in supermarkten en wordt gebruikt door mensen die last hebben van schrale of droge lippen.

De balsem wordt meestal gemaakt van bijenwas, menthol, kamfer, aromatische olie en bevat soms ook vitamines of aspirine. Vooral in de lippenbalsem die wordt verkocht in winkels waar artikelen worden verkocht voor de wintersport zitten ook middelen die UV-filters bevatten om zo schade door zonnestraling te beperken.

Soorten lippenbalsem
Bij Vanhelden.nl zijn lippenbalsems verkrijgbaar in lipstick vorm, maar ook lippenbalsems aan een keycord of in een blikje of doosje. Lippenbalsem is een ideaal promotiemiddel voor op beurzen en evenementen. Gemakkelijk uit te delen en uw doelgroep doet er lang mee zodat uw bedrijfsnaam iedere keer weer in beeld komt.

Terug naar boven