In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw A-merk aan het assortiment toegevoegd: GetBag

Het tassenmerk GetBag is een aanwinst voor het Van Helden assortiment. Het A-merk GetBag is hip, stoer, degelijk en door de rustige zwart/grijze kleurstelling tijdloos en geschikt voor jong en oud. Een zeer geschikt relatiegeschenk voor alle doelgroepen.

GetBag artikelen
In het GetBag assortiment op Vanhelden.nl vindt u onder andere een kleine multimedia bag, een trendy laptoptas, een grote reistas of een handige rugzak. De tassen zijn mooi vormgegeven en praktisch ingedeeld met voldoende vakken om ook bijvoorbeeld uw mobiele telefoon en pennen op te bergen. Kortom, een veelzijdige serie tassen die van alle gemakken zijn voorzien en tevens een lust voor het oog zijn. De tassen zijn al te bestellen van € 4,39 per stuk inclusief bedrukking!

Volledig assortiment tassen
Bekijk hier het volledig assortiment GetBag artikelen of het volledig assortiment tassen, koffers en trolleys en diverse andere bagageproducten.

Voor vragen of persoonlijk advies kunt u terecht bij het Van Helden Verkoopteam via het contactformulier of via 0344 - 640 200.
Terug naar boven