In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw! Samballoon - De EvenementenGadget van het jaar 2009!

Originele, opvallende en unieke gadget die heel effectief te gebruiken is tijdens diverse zakelijke- en publieke evenementen zoals bij bedrijfsuitjes, open dagen of sportevenementen.

De Samballoon is op te blazen én weer leeg te laten lopen doordat de ballon op een kunststof houder met ventiel vast zit. De ballon is ook makkelijk te vervangen mocht deze defect raken. Bij heen en weer schudden maakt het een leuk geluid net als een echte sambabal.

De houder (incl. halskoord) is met reclame te bedrukken. Ook de ballon kunt u laten bedrukken maar dan heeft het een iets langere levertijd. De ballon is leverbaar in de kleuren blauw, oranje, wit,
geel, groen en rood. Dit relatiegeschenk is erg leuk voor kinderen dus perfect te gebruiken bij o.a. school- en eindexamenfeesten, schoolreisjes en themaweken.

De Samballoon is al te verkrijgen vanaf slechts € 1,39 per stuk incl. het bedrukken van uw reclametekst en/of logo in 1 kleur op 1 zijde van de houder. De basisinstelkosten voor dit artikel bedragen € 29,00 voor de eerste kleur/zijde.

Meer informatie vindt u op de Samballoon pagina van Van Helden Relatiegeschenken.

 

Terug naar boven