In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Nieuw: Van Helden Relatiegeschenken Blog

Heeft u de Van Helden Relatiegeschenken Weblog al ontdekt? Bekijk de blog op relatiegeschenkenvanhelden.blogspot.nl

Het Van Helden Blog behandelt alles wat te maken heeft met relatiegeschenken, promotionele artikelen, gadgets en nog veel meer. U vindt op de blog bijvoorbeeld artikelen over nieuwe producten, bedrukkingstechnieken, tips en trends maar ook wetgeving en Van Helden achter de schermen komen aan bod. De blog-artikelen zijn ingedeeld in een overzichtelijke lijst blog onderwerpen.

Ga naar de drie meest recente blog-artikelen:
- Nieuwe ontwikkelingen voor u als ondernemer: kans of bedreiging?!
- Slim ondernemen - Infographic
- Duurzame markttas

Wat is een weblog/blog?
Een weblog, ook wel blog genoemd, is een website waarop regelmatig nieuwe bijdragen verschijnen. Wie een weblog bezoekt, treft op de voorpagina de meest recente artikel aan. Weblogs bieden hun lezers ook veelal de mogelijkheid om – al dan niet anoniem – reacties onder de berichten te plaatsen of een reactie achter te laten. Ook bij de Van Helden Blog is dit het geval. Geef uw reactie op de artikelen, bijvoorbeeld uw ervaringen als gebruiker van een bepaald relatiegeschenk.

Het Blog biedt u ook de mogelijkheid om interessante artikelen door te sturen via e-mail naar bijvoorbeeld collega’s of andere relaties. Daarnaast kunt u zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van het Van Helden Blog. Wanneer er een nieuw blog artikel geplaatst is ontvangt u dit artikel meteen in uw mailbox (ongeveer 1 keer per week). Blijf ook op de hoogte via Van Helden Twitter, Linkedin, Facebook en Youtube.

Neem een kijkje op het blog: relatiegeschenkenvanhelden.blogspot.nl

Terug naar boven