In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Olympische Winterspelen 2010, het moment voor een sportgeschenk

Van 12 t/m 28 februari 2010 worden de Olympische Winterspelen gehouden in Vancouver (Canada). Deze gebeurtenis kunt u perfect aangrijpen om uw relatie een toepasselijk en effectief sportief relatiegeschenk te geven.

Relaties versterken tijdens Olympische Winterspelen
Wat een mooie gedachte om de vriendschapsbanden tussen de volken te versterken. Dit doel van de Olympische Spelen sluit naadloos aan bij Van Helden Relatiegeschenken, Versterkt Relaties. U kunt ook uw vriendschapsbanden met uw relaties versterken, met als thema de Olympische Winterspelen.

Tip! Voor relaties die op wintersport gaan! Heel effectief is om dan een skipashouder of muts met logo mee te geven voor op de skipiste. Geeft u een sportief bedrijfsuitje of sportevenement? Dan zijn de sportgerelateerde cadeaus zéér geschikt om vooraf te geven. Iedereen is dan herkenbaar met uw logo en het schept meteen een band. Ook achteraf is een mooi gebaar als bedankje. Meer voorbeelden zijn o.a. een mooie sporttasbedrukte bal, bedrukte bidon, bedrukte stappentellers of bedrukte golfartikelen.

De Olympische wintersporten
Hieronder de lijst van alle Olypische wintersporten zodat u wellicht nog meer inspiratie krijgt voor een sport relatiegeschenk:
Alpineskiën, Biatlon, Bobsleeën, Curling, Freestyleskien, IJshockey, Kunstrijden, Langlaufen, Noordse combinatie, Rodelen, Schaatsen, Schansspringen, Shorttrack, Skeleton en Snowboarden.

Zorg dat uw relaties in vorm blijven met sportieve relatiegeschenken. Stuur daarom net voor de Olympische Winterspelen een sportieve groet samen met een sportgeschenk naar uw klanten of personeel. Alle sportieve relatiegeschenken vindt u op onze speciale sport relatiegeschenken pagina. En om de Nederlandse sporters toe te juichen zijn er nog altijd de oranje relatiegeschenken

Als u nog op zoek bent naar andere ideeën of u kunt iets niet vinden, neem dan contact op via
0344-640200 of ga naar de contactpagina.

Terug naar boven