In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Onmisbaar geschenk voor barre winter: digitaal weerstation

Een digitaal weerstation is een handig relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij uw relaties. Zeker in de koude wintermaanden die er weer aankomen. In een nieuwsbericht van het RTL Nieuws wordt door het KNMI al een barre winter voorspelt, vergelijkbaar met vorig jaar of zelfs nog kouder!

Een weerstation is een handig apparaatje met veel verschillende functies. Zo zit er uiteraard een thermometer op om de temperatuur zowel binnen als buiten te meten, een hygrometer voor het meten van de luchtvochtigheid en soms zelfs een zon- en maanstand aanduiding. Maar ook is een digitaal weerstation vaak te gebruiken op het bureau. Dan heeft het ook functies als een datum en tijd aanduiding, alarmfunctie met snoozefunctie en een kalender.

Populaire digitale weerstations:
- Bureau- alarmklok Moon -> Nieuw
- Bureauklok Dual Solar -> Op zonne-energie
- Weerstation Universe -> Nieuw
- Weerstation Crystal Forecast -> met gekleurd LCD scherm

Bovenstaande weerstations zijn zeer gunstig geprijsd dus wees er snel bij, voor de echte kou ons land bereikt! Bureau- alarmklok Moon is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf € 2,99 per stuk incl. bedrukking! Uiteraard is het mogelijk om de weerstations door Van Helden te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Terug naar boven