In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Ook in relatiegeschenken branche vragen klanten om langere openingstijden

Van Helden Relatiegeschenken BV uit Tiel verruimt haar openingstijden vanaf 1 sept. 2011 tot ’s avonds 20.00 uur

Tiel, 23 augustus 2011 -  Om de klant nog meer van dienst te kunnen zijn, verruimt Van Helden Relatiegeschenken BV vanaf 1 september 2011 haar openingstijden. Vanaf die datum is het mogelijk om 12 uur per dag - van 8.00 tot 20.00 - direct contact te hebben met een adviseur van de verkoopafdeling. Door deze verruiming van de openingstijden komt Van Helden tegemoet aan een stijgende vraag van veel klanten om ook in de avonduren bereikbaar te zijn. Daarnaast heeft het een positief effect op de snelheid en flexibiliteit richting de klant.

“We merken dat het ook in onze branche al lang niet meer tussen 9 en 5 gebeurt. Internet staat uiteraard 24 uur per dag voor ons klaar. En onze uitgebreide webshop Vanhelden.nl kan iedere bestelling automatisch verwerken. Toch hebben klanten, wanneer ze vragen hebben,  ook behoefte een verkoopadviseur aan de lijn te krijgen. Vaak wil men nog iets weten over de levertijd, de bedrukking of gewoon een advies voor de keuze van een artikel bij een specifiek geefmoment”, aldus algemeen directeur Arno van Helden.

2 uur extra open, van 18.00 tot 20.00 uur!
“In de avonduren krijgen we via onze webshop Vanhelden.nl steeds meer aanvragen en bestellingen binnen. Ook blijven de e-mails met vragen en/of advies ’s avonds  binnenkomen. Uit onderzoek is gebleken dat onze klanten het wenselijk vinden als we tot 20.00 uur 's avonds bereikbaar zijn. Daarom hebben we besloten dat we vanaf 1 september 2011 tot 20.00 uur
‘s avonds, telefonisch, per e-mail en via de online chat bereikbaar zijn
.”, voegt Arno van Helden toe.

Terug naar boven