In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Oordopje verplicht tijdens concerten en evenementen

Tijdens concerten mag bij een meting van een kwartier het aantal decibels niet hoger zijn dan 103. Hierover hebben de brancheverenigingen van evenementen, festivals en poppodia in samenspraak met de Nationale Hoorstichting een akkoord bereikt.

Oordopjes
Organisatoren van festivals en concerten zijn daarnaast verplicht oordopjes beschikbaar te stellen en voorlichting aan het publiek te geven over geluidsniveaus en de gevolgen daarvan. De tekst van het convenant over het geluidsbeleid wordt volgens een woordvoerster van de Nationale Hoorstichting in juli gepresenteerd aan minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het plan was oorspronkelijk een initiatief van CDA-Kamerlid Sabine Uitslag.

Nieuw!
Van Helden Relatiegeschenken heeft nu ook oordopjes in het assortiment. De cassette is te bedrukken met uw logo of promotietekst. Wilt u het zekere voor het onzekere nemen en uw werknemers preventief beschermen tegen geluidsoverlast bijvoorbeeld op de werkvloer of tijdens een bedrijfsuitje naar een concert of evenement? Bestel dan nu de oordopjes al vanaf € 0,45 per stuk incl. opdruk in 1 kleur.

De oordopjes zitten met een touwtje aan elkaar zodat u ze niet makkelijk verliest. U kunt de oordopjes meerdere malen gebruiken en daarom zitten ze in een transparante cassette zodat u ze overal mee naar toe kunt nemen. 

Terug naar boven