In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opmerkelijk onderzoek autopromotie en reclameartikelen voor in de auto

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe uw relatiegeschenken worden ontvangen? Wat uw relaties ervan vinden dat u ze een geschenk geeft en wat ze er later mee doen? Het marketingcommunicatiebureau P&MM vroeg zich dit ook af en heeft een opmerkelijk onderzoek uitgevoerd.

Zij stelden de zakelijke klanten allemaal de vraag: Welke relatiegeschenken zitten er in uw auto? Deze en andere vragen resulteerden in een opmerkelijke uitkomst van het onderzoek.

P&MM constateerde een aantal belangrijke bevindingen:
• De meest populaire item bewaard in de auto is de pen (12% van de reacties) op de voet gevolgd door de paraplu (11%), de ijskrabber (9%) en kaart (7%).
• Bijna tweederde van de respondenten (63%) herkent de naam van het merk of bedrijf vermeld op het promotionele items bewaard in hun auto.
• Bijna 95% van de respondenten was van mening dat producten met een logo van het bedrijf de naamsbekendheid verhoogt.
• Meer dan de helft van de respondenten (52%) houdt de premiums liever voor zichzelf in plaats van weg te geven aan hun collega’s of familie.
• Bijna de helft van de respondenten (46%) bewaart promotieartikelen in hun auto.

Terug naar boven