In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opruiming: placemats bedrukken, nu vanaf € 0,49 per stuk!

Het gebruik van placemats voor promotionele doeleinden is zeer effectief. Ze worden vooral in restaurants en hotels gebruikt maar zijn natuurlijk ook als relatiegeschenk aan uw klanten, leden of andere relaties weg te geven. Ook in uw eigen kantine of bedrijfsrestaurant kunt u placemats gebruiken die bedrukt zijn met uw logo, het menu of een speciale boodschap. Uw boodschap op placemats bedrukken kan nu al vanaf € 0,49 per stuk. Wilt u onbedrukte placemats bestellen betaald u slechts € 0,29 per stuk.  OP=OP!

De placemat in vroeger tijden
Placemats werden vroeger helemaal niet als promotie materiaal gebruikt. Ze werden alleen gebruikt om ervoor te zorgen dat de tafel schoon bleef tijdens het eten. Daarom zijn de meeste placemats ook van kunststof gemaakt zodat je ze gemakkelijk schoon kunt maken.

Nog meer onderleggers
Naast placemats zijn er nog meer onderleggers die voor promotionele doeleinden worden gebruikt, namelijk de bureauonderlegger. De bureauonderlegger is handig voor op ieder bureau, zeker omdat er naast een groot reclamevak voor uw logo, adresgegevens en boodschap ook standaard een tweejaars kalender, dagplanning en notitevak op gedrukt staan. Zeker medewerkers die aan de telefoon zitten hebben hier veel profijt van. Uw medewerkers kunnen snel de gegevens en vraag van de klant of andere belangrijke notities opschrijven.

De bureauonderlegger bestaat uit 50 vellen. Als er één vol is geschreven kan deze gemakkelijk worden afgescheurd. U kunt al een bureauonderlegger bedrukken vanaf € 2,49 per stuk.  

Persoonlijk advies
Wilt u graag persoonlijk advies of heeft u een vraag? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier. Zij helpen u graag verder.

Terug naar boven