In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opvouwbare frisbee bedrukken, het relatiegeschenk voor uw zomermailing

De opvouwbare frisbee is onmisbaar bij uw zomermailing. Wilt u uw relaties een prettige vakantie wensen, uw openingstijden tijdens de zomervakantie doorgeven of uw relaties juist laten weten dat u zelf op vakantie gaat en een paar weken gesloten bent? Voeg dan de opvouwbare frisbee toe aan uw mailing. Uw envelop zal extra opvallen en eerder geopend worden. De opvouwbare frisbee is een leuk zomers relatiegeschenk dat al vanaf € 0,79 per stuk verkrijgbaar is. Bovendien is de opvouwbare frisbee licht en past hij makkelijk door de brievenbus. Uw relaties zullen blij verrast zijn!

Geschiedenis van de Frisbee
De frisbee, in eerste instantie "flying-saucer" (vliegende schotel) genoemd, is oorspronkelijk uitgevonden door Walter Frederick Morrison. Dit model was geen succes, maar een later model, eveneens gemaakt door Morisson in 1955 en verkocht als "Pluto Platter", werd gekocht door Wham-O in 1957. Wham-O hernoemde het speelgoed in 1958 tot "frisbee". Dit was een (bewuste) verkeerde spelling van de bakker "Frisbie Pie" uit Bridgeport (Connecticut). De aluminium taartvorm van deze bakker werd door studenten gebruikt om te frisbeeën. De eerste frisbee werd geproduceerd op 13 januari 1957.

De frisbeesport
De frisbeesport is één van de jongste wereldwijd beoefende sporten. Zo'n dertig jaar geleden is de sport uit de Verenigde Staten naar Nederland over komen waaien. Er zijn in Nederland ongeveer 800 mensen die de frisbeesport in wedstrijdverband beoefenen. Dit doen ze in 20 verenigingen, verspreid over heel het land.

Frisbee bedrukken
Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u kiezen uit verschillende soorten frisbees. We hebben namelijk de standaard harde frisbee, een Frisbee Triangle, een opblaasbare frisbee of de opvouwbare frisbee. U kunt ze allemaal bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of pakkende slogan. Bekijk ook eens het assortiment outdoor relatiegeschenken en relatiegeschenken voor in de vrije tijd voor nog meer leuke, originele en effectieve relatiegeschenken.

Wilt u persoonlijk advies of heeft u een vraag neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven