In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Oranje artikelen bestellen voor Oranjekaravaan in Zuid-Afrika?

Ook bij de WK voetbal in Zuid-Afrika ontbreken de Oranjecampings niet. Na een daverend succes in Zwitserland, heeft dit concept ook zijn weg gevonden naar Zuid-Afrika. Tijdens het WK zal een gigantische oranje camperstoet van camping naar camping door Zuid Afrika trekken om het Nederlandse team aan te moedigen. Uiteraard heb je dan ook leuke oranje artikelen nodig om in de stemming te komen en te laten zien dat we het Hollandse team aan komen moedigen.

Het Nederlands Elftal aanmoedigen met uw relaties?
Supporters van het Nederlandse elftal kunnen op unieke, betaalbare en veilige wijze hun team volgen in Zuid-Afrika en een onvergetelijke voetbalreis te maken. Wat zou het fantastisch zijn om met het hele bedrijf, de personeelsvereniging, afdeling of uw relaties zo’n prachtige reis te maken om het Nederlands Elftal aan te moedigen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Oranje artikelen bestellen?
Natuurlijk kunt u niet op reis gaan zonder de benodigde oranje artikelen. Van Helden relatiegeschenken helpt u graag bij het uitzoeken van deze leuke producten. U kunt bijvoorbeeld denken aan een oranje tshirt, oranje hoed, oranje vlag, oranje toeter of oranje sjaal. Voor meer leuke oranje artikelen kunt u een kijkje nemen op ons speciaal ‘oranje’ website www.heldenvanoranje.nl.

Volgens organisator Jokko de Wit gaat het een “een geweldige voetbalreis” worden. De Oranjekaravaan voert de supporters langs de mooiste delen van Zuid-Afrika, vele toeristische hoogtepunten en het aangename subtropische klimaat, met in juni een temperatuur niet lager dan 17 graden, in omgeving van Johannesburg en Durban. De loting pakte goed uit voor Nederland: er wordt gespeeld in grote voetbalstadions in Johannesburg, Durban en Kaapstad, waardoor voor veel supporters de kans vergroot is dat ze live in het stadion hun team kunnen aanmoedigen.

Terug naar boven