In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Oranje artikelen, Nederlanders zijn er dol op!

Bij nationale (sport)evenementen horen oranje artikelen. Maar liefst 98 procent van de Nederlanders heeft een goed gevoel bij het koningshuis. Mensen houden dan ook van oranje artikelen zoals oranje t shirts, oranje hoeden en oranje vlaggen.

Dit blijkt uit onderzoek van Bureau Consumenten Onderzoek in opdracht van Telegraaf Media Groep met het oog op het sportieve jaar 2010 (WK-voetbal, de start van de Giro d’Italia in Amsterdam en die van de Tour de France in Rotterdam). Dit zijn ideale momenten om bij aan te sluiten waardoor u uw bedrijf extra kunt promoten. Dit kan perfect door gebruik te maken van originele oranje artikelen. Sympathiek
Uit de gegevens komt naar voren dat 7 van de 10 Nederlanders het sympathiek vinden als een bedrijf zich verbindt aan Oranje (dat men vooral associeert met voetbal, schaatsen en hockey).

Gevraagd naar welke bedrijven/merken het beste bij Oranje passen staat Nationale Nederlanden aan top, gevolgd door ING en Heineken. Volgens Bureau Consumenten Onderzoek worden daarna achtereenvolgens genoemd: Rabobank, Philips, KPN, Aegon, Nike, Albert Heijn en Unox.
Terug naar boven