0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Origineel geefmoment voor de horeca, week van de smaak

Van 1 tot en met 9 september is het de Week van de smaak. Een ideaal moment om als horeca onderneming uw bedrijf te presenteren.

Veel restaurants, bars en andere horeca gelegenheden hebben langere openingstijden, geven kookshows, workshops of proeverijen. Natuurlijk is het dan leuk om uw klanten en bezoekers aan het eind van de avond een leuk presentje mee te geven naar huis.

Week van de Smaak, 1-9 september
Door het hele land worden er honderden verschillende activiteiten georganiseerd in de week van de smaak. Maar ook landelijk zullen er activiteiten zijn. Zo is er o.a. de verkiezing van de ‘Helden van de Smaak’, is Groningen dit jaar de stad van de smaak en wordt ook weer de ‘Mooie maaltijd’ georganiseerd. De Mooie Maaltijd houdt eigenlijk in dat er in zorginstellingen en ziekenhuizen extra aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van de maaltijden. Er worden in deze week maaltijden bereidt met verse ingrediënten, passend bij het seizoen. Als het even kan afkomstig uit eigen regio, puur natuur en ambachtelijk bereidt.

Terug naar boven