In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Origineel relatiegeschenk in de sportbranche: bidons bedrukken

Een bidon is een drinkfles die gemakkelijk gebruikt kan worden om drinken in mee te nemen bv. onderweg naar het werk, in de trein, in de auto of op het werk bv. voor arbeiders die in de bouw werken. En, een bidon is ook ideaal voor op de sportschool, tijdens de (wandel)vakantie of tijdens een fietstocht.
Uw relatie kan dit nuttige geschenk gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Bedrukken bidon?
Wanneer u de bidon als hét relatiegeschenk voor uw relaties heeft uitgekozen, kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken uw bidons bedrukken. Op deze manier kunt u uw bedrijfslogo, naam of boodschap onder de aandacht brengen ook buiten de kantooruren.  Soorten bidons
Bij Van Helden Relatiegeschenken zijn verschillende bidons verkrijgbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium bidon met houder, een metalen bidon of een bidon met koelelement. Ook in verschillende survivalsets, picknicktassen en outdoorartikelen zit een bidon bijgevoegd. 

Bij wielertoeristen en wielerprofessionals is de bidon een must. De bidon kan op een bidonhouder op de sportfiets worden geplaatst, zodat de wielrenner tijdens het fietsen iets kan drinken en zo zijn waterpeil op goede hoogte kan houden. Dit is belangrijk voor het uithoudingsvermogen en de concentratie.

Bidons zijn vaak van metaal, aluminium of kunststof gemaakt. Verder zijn ze isolerend waardoor uw drankje langer koel blijft in een bidon.

De bedrukte bidons zijn ideaal als relatiegeschenk of give-away. Vooral bedrijven in de sportbranche (fitness, wielrennen, atletiek, basketbal, volleybal, voetbal enz.) is de bidon als relatiegeschenk een echte aanrader.  
Terug naar boven