In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Originele tips voor het gebruik van een USB-stick als relatiegeschenk

Zoekt u nog een relatiegeschenk dat zowel functioneel is als origineel? Kies dan voor een - klein maar fijne - USB-stick met uw bedrijfslogo er op bedrukt. Een USB-stick komt altijd van pas en bovendien kunt u zo ook bestanden met informatie overhandigen. Een USB-stick is dus zonder twijfel een zeer functioneel geschenk. Maar hoe kunt u een simpele bedrukte USB-stick zo origineel mogelijk maken zodat u onderscheidend bent van uw concurrenten? In dit artikel zetten we een aantal leuke tips op een rijtje. 

Verpakking van de USB-stick

Om origineel te zijn kunt u ook creatieve extra’s aan een USB-stick toevoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrukte USB-stick als inhoud van een leuk pakketje schenken. In dit pakketje kunt u bijvoorbeeld een notitieboekje en een potlood toevoegen, zodat het een functioneel en origineel geheel is! Bovendien is het ook representatiever om een pakketje te overhandigen dan alleen één losse USB-stick. Op deze manier laat u zien dat u er werk van heeft gemaakt en de relatie met de klant dus belangrijk vindt.

Verpakking met thema

U geeft uw USB-stick een extra leuke touch wanneer u met de verpakking inspeelt op het doel van de USB-stick. Verpak de USB-stick bijvoorbeeld als een cassettebandje wanneer de USB-stick een geluidsfragment omvat.

USB sleutel

Een bedrukte USB-stick hoeft niet persé een simpele rechthoekige vorm te hebben. Een grappige en originele variatie op de standaard USB-stick is de sleutelvormige USB-stick. Zo lijkt het net of u de sleutel in het slot steekt wanneer u de USB-stick in de computer steekt. Hier zijn ook leuke toepasselijke uitspraken voor uw bedrijf bij te bedenken, zoals ‘X is uw sleutel tot succes’. 

USB visitekaartje 

Een visitekaartje wordt gebruikt om persoonlijke gegevens over te brengen naar de klant, zoals naam en contactgegevens. Wilt u graag meer informatie overbrengen bij het overhandigen van uw visitekaartje? Dan zijn er ook tal van mogelijkheden om een USB-stick te integreren in een visitekaartje. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een voorstel of offerte (dat als bestand op de USB-stick staat) tegelijk overhandigen met uw naam en contactgegevens op het visitekaartje. Daarnaast zal de klant uw naam en bedrijf telkens opnieuw herinneren wanneer de USB-stick wordt gebruikt.  

Wilt u advies bij het kiezen van een geschikt promotiegeschenk? Wij helpen u graag verder en denken met alle plezier met u mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Terug naar boven