In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Parker, stijlvolle pennen voor elk budget

Parker is een vooraanstaand fabrikant en vermaard pennenspecialist sinds 1888. Parker’s handgemaakte pennen staan voor innovatie, stijl en kwaliteit en zijn gemaakt van de beste materialen en met hypermoderne technologie. Voor elke stijl en elk budget is er wel één! Het assortiment is zéér ruim. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire Parker vulpennen en Parker balpennen.

Parker Frontier
Met een intrigerende mix van conservatisme en vooruitstrevendheid brengt de Frontier Parker kwaliteit voor hen die grenzen willen verleggen maar die de waarde weten te schatten van ervaring. Met een unieke mix van duurzame, zacht aanvoelende materialen en zacht glanzende uitvoeringen is hij eigentijds, gedistingeerd en betrouwbaar met meer dan slechts een beetje stijl.

Parker Urban
Parker Urban is een coole pen van de nieuwe generatie die modern schrijven opnieuw definieert en regels opstelt. Hij combineert ergonomie met kunst tot een onconventionele kogelvorm, perfect van gewicht en balans. Wanneer alles draait om imago en kwaliteit doorslaggevend is, kiest u een moderne pen voor een modern leven. Parker Urban ontwikkeld om indruk te maken, ontworpen om te presteren.

Parker I.M.
Ontworpen met hoge kwaliteit metaal, Parker I.M. Door opnieuw Parker´s expertise van vormgeving en functie samen te voegen. Van zijn iconische clip met pijl tot zijn geborstelde metalen greep, elk detail is zorgvuldig herontworpen om overbodige details uit te sluiten in het voordeel van comfort, praktisch schrijven en intelligentie. Een trechtervormige gedaante komt samen met een veelzijdig aantrekkelijk modern metalen stijl van de Parker.

Paker Jotter
De Parker Jotter is een designklassieker en een begrip, wereldwijd favoriet vanwege zijn kwaliteit, duurzaamheid en prijs/kwaliteitverhouding. Hij is populair, dynamisch en staat symbool voor de sociale kant van het schrijven met heldere, levendige kleuren en een praktische, eenvoudige vorm. Vriendelijk, overal en altijd. Jotter is het perfecte Parker-maatje

Terug naar boven