In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Perfect relatiegeschenk om computer schoon te houden

Een computer kan door veel gebruik een echte levende bron van bacteriën worden. Daarom is het wel zo verstandig om een computer regelmatig schoon te maken. Deze scherm- en toetsenbordreiniger is dé manier om bacteriën weg te houden.

Een leuk geschenk voor uw collega's en relaties
Dit leuke, maar vooral praktische artikel is erg geschikt om aan uw collega’s of relaties te schenken en ze zo op een grappige manier aan te sporen hun computer beter schoon te houden. De handige kunststof houder met aan één zijde een borstel en aan de andere zijde een poetsspons, houdt de computer extra schoon!

Al vanaf € 0,55 per stuk!
Verras uw collega’s en relaties met deze scherm- en toetsenbordreiniger. Leverbaar in de kleuren: wit, transparant blauw en transparant rood met witte delen. Al vanaf € 0,55 per stuk te bestellen!

Bent u op zoek naar een ander relatiegeschenk voor de computer? Kijk dan eens in onze rubriek USB en Computer. Hier vindt u allerlei leuke artikelen zoals een USB balpen of een beeldschermwisser.

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier. Zij helpen u graag!

Terug naar boven