In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Permanent hoogste podiumplek aan de Laan op Zuid

Succesvol zakendoen in de regio Rotterdam vergt meer inspanningen dan één keer een marathon lopen. Het is absolute topsport en alleen echte helden staan continu aan de top. Visie, lef en vertrouwen, keuze van de juiste uitrusting en als eerste de eindstreep halen dankzij een vlekkeloze executie vormen de kenmerken van een gedreven ondernemer. Niet eenmalig, maar voor langere tijd. Al sinds 1965 (vijftien jaar voor de start van de eerste Rotterdam Marathon) verbindt Van Helden Relatiegeschenken zeer succesvol mensen en organisaties dankzij een tastbaar beter bereik bij de positionering van een merk, versterken van het imago en marketing van een product of dienst. Goed voor een permanente hoogste podiumplek aan de Laan op Zuid.

Klanten finishen probleemloos

Zakendoen met Van Helden Relatiegeschenken betekent probleemloos de finishlijn van de zwaarste marathon passeren. Een korte stop in de showroom aan de Laan op Zuid volstaat. Team Van Helden opereert daar met alle noodzakelijke disciplines onder één dak. Van concept- en productontwikkeling en het aansturen van fabrikanten in het Verre Oosten tot verzending van bedrukte en gepersonaliseerde producten aan afnemers. Dankzij deze Rotterdamse aanpak kan Van Helden Relatiegeschenken meer dan 25.000 verschillende artikelen razendsnel uit voorraad leveren.

 

Terug naar boven