In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Prijs voor 'beste' leverancier uitgereikt door VFI-Diensten

Onlangs heeft Van Helden van VFI-Diensten (Vereniging Fondsenwervende instellingen) een prijs ontvangen als 'beste' leverancier van 2009. VFI-Diensten heeft alle leden gevraagd welke leverancier de meeste meerwaarde heeft voor de branche.

De belangrijkste reden was de hoge servicegraad die Van Helden verleent aan alle leden die een aanvraag of bestelling voor relatiegeschenken doen. Belangrijk hierbij is de adviserende rol, de snelheid en uiteindelijk de hoge kwaliteit van de geleverde bedrukte relatiegeschenken. Ook belangrijk zijn de speciale prijsafspraken die zijn gemaakt zodat de leden tegen een extra korting hun relatiegeschenken kunnen bestellen.

Alle leden zijn zéér tevreden over hun accountmanager van Van Helden, John Lazet, die iedere keer weer met verrassende ideeën komt hoe je met relatiegeschenken meer mensen kunt werven die willen doneren of meer willen doneren. John Lazet zegt: "De VFI leden willen vaak een effectief relatiegeschenk tegen geringe kosten. Daar weten wij wel raad mee want in het segment goedkope relatiegeschenken hebben wij een heel breed assortiment. Wij zijn zéér vereerd dat we deze prijs hebben ontvangen. Het motiveert ons om nog beter ons best te doen zodat ook volgend jaar de 120 leden zéér tevreden zullen zijn. Dit versterkt onze relatie en wie weet slepen we dan weer de prijs in de wacht".

  Wat is VFI?
De VFI is de brancheorganisatie van landelijk wervende goede doelen met als missie: ‘wij steunen goede doelen bij het verbeteren van de samenleving’.

De VFI heeft 120 leden. Alle leden van de VFI zijn in Nederland gevestigde goede doelen in bezit van het keurmerk of de verklaring van geen bezwaar van het CBF. Samen zijn zij verantwoordelijk voor ruim 75% van de eigen fondsenwerving van de sector. De leden van de VFI zijn op allerlei terreinen actief. Van welzijn en gezondheid tot internationale hulp, van cultuur en natuur tot dierenbelangen.

De VFI richt zich met al haar activiteiten op het gezamenlijk belang van de leden en beoogt de volgende resultaten:

- het publiek is zich bewust van de maatschappelijke bijdrage die de sector levert en heeft
  vertrouwen in de kwaliteit van de sector;
- wet- en regelgeving ondersteunt goede doelen bij het vervullen van hun maatschappelijke rol;
- leden kunnen gerichte ondersteuning ontvangen bij het vergroten van hun efficiëntie.

De VFI kent drie werkterreinen:

- belangenbehartiging
- zelfregulering
- dienstverlening

De rode draad in het werk van de VFI is het stimuleren van samenwerking en afstemming tussen de leden. In VFI-verband zijn diverse commissies actief, bestaande uit vertegenwoordigers van de lidorganisaties. Deze commissies geven advies aan het bestuur en het bureau van de VFI bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsvoering & financiën, marketing en communicatie.
Terug naar boven