In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor het nastreven van een gezond eetpatroon

Op 4 november heeft de gezondheidsraad een aantal nieuwe richtlijnen bekend gemaakt voor een gezond eetpatroon. Dit is uiteraard iets waar wij rekening mee moeten houden op de werkvloer, want wij besteden toch een groot deel van onze dag op ons werk.

Het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden op de dag. De Gezondheidsraad geeft het advies om de ‘witte' graanproducten te vervangen door volkoren producten. Ook het eten van peulvruchten en ongezouten noten worden gestimuleerd. Deze kunnen perfect genuttigd worden als tussendoortje op het werk.

Voldoende drinken wordt vaak vergeten op het werk. De gezondheidsraad geeft aan dat vooral het drinken van 3 koppen thee een bijdrage levert aan een gezond eetpatroon. Het drinken van gemiddeld 3 koppen thee verminderd de kans op een beroerte. Hier kunt u als werkgever natuurlijk extra op inspelen. Door bijvoorbeeld theeglazen te bedrukken met uw logo en een originele tekst. Of wat dacht u van een bedrukte theepot met kopje. Zo komt u al snel aan 3 kopjes thee  per dag.

Verder bieden wij u ook het milieuvriendelijke LoyalTea assortiment. LoyalTea staat voor loyaliteit in de hele keten. Aan het milieu, de theepluksters, de lokale bevolking. Hiermee stimuleert u duurzaam ondernemen en zorgt u tegelijkertijd goed voor uw medewerkers.

 
Terug naar boven