In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor op wintersport; o.a. kofferlabel en ijskrabber

Weken geleden is het weer al over gegaan op winterse temperaturen en sneeuwbuien maar officieel begint de winter pas deze week. Ook de eerste wintersportvakanties zijn alweer van start gegaan. Uiteraard zullen er ook werknemers of relaties van u meedoen aan de jaarlijkse trek van ruim 1 miljoen Nederlanders naar de witte bergen. Wellicht leuk om uw relaties te verrassen met een klein winters relatiegeschenk of iets speciaals voor op de wintersport?

We hebben een groot assortiment met winter relatiegeschenken die we kunnen voorzien van een bedrukking, gravure of borduursel. Op deze manier denken uw relaties ook tijdens de vakantie nog eens aan u!

U kunt uw relaties bijvoorbeeld verblijden met geschenken voor de reis richting de wintersport. Denk aan een ijskrabber, reistas, fleecedeken maar ook spelletjes voor de kinderen achter in de auto. Ook een Kofferlabel is een origineel relatiegeschenk voor de vakantiegangers die met het vliegtuig gaan. U kunt er een pakkende slogan op laten drukken om extra op te vallen. U kunt al een kofferlabel bestellen vanaf € 0,38 per stuk inclusief bedrukking. De kofferlabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Uiteraard zijn er ook genoeg relatiegeschenken voor op de sneeuwpiste zelf. Wat dacht u van een skipashouder, mutsen en sjaals, voorruitbeschermer, thermosflessen, lippenbalsem en fleece truien? Allemaal te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Terug naar boven