In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor thuisblijvers en thuiskomers; lanceer een actie

De zomer is een perfect moment om bij uw relaties onder de aandacht te komen. Want uit onderzoek blijkt dat het grootste deel van uw doelgroep tijdens de zomermaanden thuis is en dus uitstekend bereikbaar. Verder worden acties beter gelezen en gewaardeerd in de zomermaanden.

Natuurlijk wilt ook u opvallen bij uw relaties. Dit kunt u doen door ervoor te zorgen dat er een leuk 'welkom thuis' relatiegeschenk op de mat ligt. Maar natuurlijk gaan niet al uw relaties op vakantie. U kunt dan ook kiezen om de thuisblijvers in het zonnetje te zetten.

Dus lanceer nu een effectieve ‘Welkom thuis’ actie of -mailing of nodig uw relaties uit in uw showroom/winkel als u na de zomervakantie weer open gaat. Geef als extra attentiewaarde een zonnig relatiegeschenk cadeau, bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo.

Het relatiegeschenk moet dan natuurlijk wel door de brievenbus passen (lees hier meer over de effectiviteit van een relatiegeschenk in een envelop). Hieronder vindt u een Top 10 van relatiegeschenken die makkelijk door de brievenbus passen. Zoals u ziet zitten er ook een aantal zomerse relatiegeschenken tussen.

Top 10 Brievenbus relatiegeschenken
1. SleutelhangerNieuw! Opblaasbare Frisbee
2. Balpen
3. Stressfiguur
4. Lanyard
5. Opvouwbare of opblaasbare frisbee
6. Mintblik of -rolletje of ander snoepgoed
7. Flesopener
8. USB stick
9. Lipppenbalsem
10. Waaier

Terug naar boven