In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Route 66, een historisch en stoer merk, nu ook als relatiegeschenken

Bij de Route 66 denkt u natuurlijk meteen aan de weg van west naar oost in Amerika. Het oude Amerika, mannen met een cowboyhoed, zonnebril, sigaret en een paard of Harley. Hou die gedachte vooral vast en blijf in die sfeer hangen. De relatiegeschenken van het merk Route 66 stralen namelijk de stoere sfeer uit van Route 66. De promotionele artikelen zijn voornamelijk terug te vinden in de reis-, vrije tijd- en strandrubriek.

Route 66 relatiegeschenken
Het assortiment van Route 66 in de Van Helden webshop bestaat onder andere uit verschillende tassen en rugzakken, een heupfles, coolerbag, picknickmand, bidon, barbecueset, pet, zonneklep, zonnebrillen en een Route 66 mok. Bekijk hier het volledig assortiment Route 66 relatiegeschenken.

Route 66, een historische route
Route 66 is de lange weg door de Verenigde Staten vanaf het Michiganmeer, gelegen bij Chicago, tot aan het zonnige strand van Santa Monica bij Los Angeles. De totale lengte van de weg is 3.943 kilometer, ook wel 2.450 mijl.

Cultureel erfgoed
In 1985 is de Route 66 officieel opgeheven het Interstate Highway System het langeafstandsverkeer heeft overgenomen. Veel toeristen volgen echter nog steeds het oude traject van Route 66.

Terug naar boven