In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Rugzak bedrukken, schoudertas bedrukken of kinder rugzak bedrukken?

Van Helden Relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment rugzakken. De kinder rugzak, laptop rugzak, picknick rugzak, fiets rugzak en trendy nylon rugzak zijn erg originele geschenken. Rugzakken zijn ideaal omdat je er nog geschenkjes extra in kunt doen als verrassing zoals bijvoorbeeld wandelsokken, een bidon, reflectorlampje, een wandelstok of een stappenteller. Je kunt er zo een geweldig themapakket van maken.

Welke rugzak kies je?
Er zijn veel verschillende soorten rugzakken. Je moet dus goed bedenken met welk doel je de rugzak weggeeft. Geef een fiets rugzak aan uw relaties waarvan u zeker weet dat zij van fietsen houden. En weet u wie een laptop heeft? Schenk die dan een luxe laptop rugzak. Een gewone rugzak is voor allerlei doeleinden te gebruiken. Maar als je weet dat je relatie veel wandelt of op reis gaat dan kun je ook kiezen voor een trendy nylon rugtas.

Eropuit of een dagje weg? Rugzak om.
Wat neem je meestal mee als je een dagje weggaat met het hele gezin? Een fototoestel, flesje drinken, iets om te eten enzovoorts. Al deze dingen neem je uiteraard mee in een rugzak. Op vakantie, een dagje naar een pretpark, uitwaaien op het strand of wandelen in het bos. Ideaal zo’n rugzak. Zeker als uw relatie uw logo of boodschap steeds voorbij ziet komen in zijn/haar vrije tijd. De rugzak is dus een origineel geschenk wat het hele jaar van pas komt.
Terug naar boven