In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Schenk ook eens een flesje wijn aan uw relaties!

Wanneer het financieel iets minder gaat, zijn de bestaande relaties heel erg belangrijk. Uiteraard wil je ze laten zien hoe belangrijk ze voor je zijn, dus laat ze genieten van een luxe eindejaarsgeschenk. Van Helden biedt u een breed assortiment in wijngerelateerde artikelen.

Genieten van een wijntje
Wat is lekkerder dan op zondagavond een heerlijk wijntje te drinken samen met je partner bij het haardvuur? Laat uw relaties genieten én breng uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht, ook in het weekend.

Natuurlijk kunt u kiezen voor een mooie wijn in een houten kist maar, denkt u ook eens aan een prachtige complete wijnset incl. opener, wijnthermometer, druppelvanger, flessenstopper, een set wijnglazen en mooie ringen voor aan de voet van uw wijnglazen. Maar ook een wijnkaraf, wijnkoeler of wijnrek is te bestellen om uw relaties mee te verblijden. U kunt uw relatie ook verrassen met een fles heerlijke wijn, verpakt als een houten speelgoed vrachtwagen of met een schaakspel erbij.

Verschillende soorten wijn
Wijn is een drank die ontstaat na het vergisten van het sap van druiven. Er zijn verschillende soorten wijn: rode wijn, witte wijn, rosé en mousserende wijn zoals Champagne en Lambrusco. De smaak hangt af van het soort druiven die er gebruikt zijn. Vooral rode wijn is in de wintermaanden een geliefde smaak. Maar ook champagne is rond de jaarwisseling bijzonder in trek.

Terug naar boven