In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sleutelhanger bedrukken; perfect idee als weggevertje

Sleutelhanger bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Van Helden helpt u hierbij.

In ons assortiment vindt u onder andere zaklamp sleutelhangers, mini ijskrabber met sleutelhanger, voetbal sleutelhangers, love sleutelhangers en bedrukte skipashouders. Maar ook heel populair zijn de winkelwagenmunt met sleutelhanger, leren sleuteletui, pluche dieren sleutelhanger, sudoku sleutelhanger en flessenopener sleutelhanger. Alle sleutelhangers kunt u uiteraard online bestellen.

Wat is een sleutelhanger?
Een sleutelhanger is een voorwerp dat gebruikt wordt om sleutels samen te houden. Vaak heeft een sleutelhanger een metalen ring, waaraan u sleutels kunt vasthangen. Aan deze metalen ring zit dan een voorwerp bevestigd die de sleutelhanger persoonlijk/uniek maakt. De sleutelhanger is een populair hebbeding voor alle leeftijden. Weggevertje
Sleutelhangers worden vaak als presentje aan klanten weggegeven. Ze zijn er in verschillende materialen, en kunnen onder meer bedrukt worden met het logo van een bedrijf. Dit kom je vaak tegen bij autodealers die een mooie sleutelhanger van het desbetreffende logo aan de autosleutel hangen na de verkoop van een auto. Meer auto relatiegeschenken vindt u op onze speciale autobranche pagina.

Wilt u ook onze andere premiums bekijken? U kunt denken aan aanstekers, stressfiguren, snoepgoed en diverse andere premiums. Een sleutelhanger bedrukken met het bedrijfslogo of de boodschap van uw bedrijf? De reclamesleutelhanger is erg populair als relatiegeschenk.

Van Helden Relatiegeschenken kan u de laatste nieuwtjes en trends voor leuke sleutelhangers vertellen en u helpen bij het maken van een keuze voor uw doelgroep.

Voor advies kunt u contact opnemen via 0344 - 640200 of via het contactformulier.
Terug naar boven