In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Snoep als goedkope relatiegeschenken; Mentos, Tic Tac en Dextro

Snoep, pepermunt, drop of mints kan uitstekend gebruikt worden voor uw promotieacties of als relatiegeschenk, give-away en premium. Het is daarnaast nog goedkoop ook. Een lekker en fris cadeautje om aan uw relaties te geven. Prima geschikt als strooi promotiemiddel tijdens (vak)beurzen, evenementen en congressen. Maar ook zéér geschikt voor op de receptiebalie of in wachtruimtes zodat iedereen het zelf kan pakken. Van Helden kan u hier het beste advies in geven.

Voorbeelden van snoep dat kan worden gebruikt als give-away
Denk aan mintcards en mintbox, dextro packs, kauwgompepermuntrolletje & snoeprolletjes of lolly's. Al dit snoep kan worden verkregen met de opdruk van het logo van uw bedrijf en enkele in de kleur van het logo. Originele relatiegeschenken in de vorm van snoep zijn:

> Mentos single pack
Deze Mentos relatiegeschenk zit per stuk in een wikkel verpakt waarop u uw bedrijf of produkt kunt promoten en is leverbaar met een mint- of fruitsmaak. Verbind nu uw naam aan dit grote Mentos merk met enorme naamsbekendheid en het is nog lekker ook! Een perfect strooi relatiegeschenk voor op beurzen, evenementen, open dagen of bedrijfsuitjes.

> Zakje mini tic-tac
Iedereen kent ze wel, de frisse tic-tac snoepjes. Een lekker fris snoepje voor tussendoor. Officieel is tic tac de naam van kleine, harde maagpepermuntjes die gemaakt worden door het Italiaanse bedrijf Ferrero. De tic tacs werden in 1969 in de Verenigde Staten geïntroduceerd en bestaan nu in talloze smaken. De wikkel kunt u naar eigen wens laten bedrukken en wordt dan gevuld met ca. 2,5 gram tic-tac snoepjes.

Terug naar boven