Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

(Sport) evenementen = het platform voor relatiemarketing

Evenementen zijn zeer effectief als communicatiemiddel. Zeker als het gaat om het versterken van de band met uw relaties of personeel. U kunt evenementen ook als relatiemarketing tool inzetten om enthousiasme te generen maar ook om uw relaties een goed gevoel te geven.

Goed voorbeeld doet goed volgen
Wanneer u evenementen als relatiemarketing tool wilt inzetten doet u er goed aan om evenementen te kiezen die bij uw personeel of relatie passen. Wanneer u een € 500,- korting geeft, is hij dat binnen no time weer vergeten maar heeft u uw klant mee genomen naar de ‘wissel van Sven Kramer’ op de Olympische Spelen in Vancouver dan weet hij dat over tien jaar nog steeds. Wacht dus niet langer en kies het evenement dat bij uw relatie past!

Laat u zien!
Het is ook leuk om uw relaties of personeel een aandenken mee te geven voor tijdens het evenement. Uw relaties hebben een onvergetelijke dag en uw bedrijf staat ook in the picture. U kunt bijvoorbeeld denken aan een sleutelhanger met lampje wanneer u naar een groot concert gaat of wat dacht u van de poncho ball, of een bedrukte koeltas als u bij de Tour de France gaat kijken. Laat u zien! Promotiekleding is ook een idee wanneer u met uw personeel naar een evenement gaat. Kijk voor meer leuke ideeën en effectieve relatiegeschenken in de webshop Vanhelden.nl.

Terug naar boven