In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Storm paraplu van SENZ; spelen met de wind is nog nooit zo leuk geweest

Ondanks de economische crisis gaat het SENZ Umbrellas nog steeds voor de wind. De stormparaplu van SENZ is na vele andere awards nu met de Oscar van de designawards bekroond: de Gold iF product design award. De oprichters zijn vastberaden om door te gaan met creativiteit en innovatie om zo op economisch zware tijden te kunnen blijven anticiperen.

SENZ original stormparaplu is een uniek ontworpen solide stormparaplu welke altijd de beste positie heeft in de wind. De SENZ baant zich moeiteloos een weg door elke wind. Door het slimme design klapt de SENZ Original paraplu niet om en is hij windbestendig tot maar liefst windkracht 10! Spelen met de wind is nog nooit zo leuk geweest!

De storm paraplu is Aerodynamisch! Windproof tot ca. 100 km/h en gaat open door het onderstuk van de foam handgreep naar boven te duwen en sluit dmv drukknop. De paraplu is leverbaar in de kleuren wit, rood, patrol, zwart, lime en zilver en weegt 445 gram.
Terug naar boven